......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η επιστροφή (;) της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ – Δυο νεκρούς και 22 τραυματίες δίνει επίσημα η Αστυνομία, μετά από εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης




Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Βοστώνη, καθώς δύο εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίτερα κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου που διεξάγεται στην πόλη των ΗΠΑ.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν τερματίσουν όλοι οι αθλητές, κάτι που σημαίνει πως στην περιοχή βρισκόταν σίγουρα αρκετός κόσμος.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στα αμερικανικά δίκτυα πως είδαν ανθρώπους με αίματα κοντά στο σημείο. Το CNN μεταδίδει πως τουλάχιστον έξι άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ τέσσερα από αυτά είναι σοβαρά κι έχουν μεταφερθεί στην εντατική.
Οσο για τα αίτια της έκρηξης είναι άγνωστα, με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ να μεταδίδουν σενάρια ακόμη για τρομοκρατικό χτύπημα.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox υπάρχουν ήδη τρεις νεκροί, ενώ η πόλη της Νέας Υόρκης τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού.
Η Αστυνομία της Βοστώνης απ’ την άλλη, ενημερώνει επίσημα για δυο νεκρούς και 22 τραυματίες, εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανεβάζουν σε 64 τον αριθμό των τραυματιών, ενώ η New York Post μιλάει για 12 νεκρούς.
Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι είδαν ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη γύρω τους, μετά τις εκρήξεις.
Αμέσως ενημερώθηκε για την τραγωδία στη Βοστώνη ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ζήτησε από τις αρχές και τις κρατικές υπηρεσίες να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.
Οι Μυστικές Υπηρεσίες, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Προέδρου, έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το πεζοδρόμιο μπροστά από τον Λευκό Οίκο.
Ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον δήμαρχο της Βοστώνης και τον Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, ενώ οι Ειδικές ΔΥνάμεις που έφτασαν στο σημείο των εκρήξεων, βρήκαν άλλους δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Έλληνες που έτρεχαν στον Μαραθώνιο, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι καλά στην υγεία τους, και έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο τους.
Ένας ύποπτος κρατείται στο νοσοκομείο, από την Αστυνομία της Βοστώνης, η οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε και τρίτη έκρηξη, στη Βιβλιοθήκη JFK.
Στη συνέχεια, οι αρμόδιες αρχές της Βοστώνης προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου, για να δώσουν απαντήσεις στα ΜΜΕ σχετικά με το μακελειό στον Μαραθώνιο.

Video
















____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________




15.04.2013








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου