......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο αστυνομικός που εκπαίδευε Χρυσαυγίτες




Νέα αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ η αποκάλυψη της εφημερίδας «Έθνος» ότι υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία του αεροδρομίου της Ρόδου εκπαιδεύει μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε τακτικές μάχης σώμα με σώμα με τη χρήση όπλων.
Μάλιστα, η… εκπαίδευση γίνεται στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου. Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το «Εθνος» φαίνεται ο αστυνομικός να παραδίδει μαθήματα… αυτοάμυνας σε μέλη του κόμματος, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και ανήλικα παιδιά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αστυνομικός υπέβαλε παραίτηση μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών “για προσωπικούς” λόγους, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή και διατάχθηκε ΕΔΕ, με τον αστυνομικό να τίθεται σε διαθεσιμότητα.
Στο μεταξύ όπως έγινε αργότερα γνωστό ο αστυνομικός συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Οι εργοδοτικές εισφορές αφορούσαν σε επιχείρηση ειδών εστίασης. Επειδή η καταδικαστική απόφαση είχε εκδοθεί στο όνομά του, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του και για συμμετοχή σε εταιρεία που απαγορεύεται στον Κανονισμό.
Ο ρόλος του στην εταιρεία θα διερευνηθεί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, παράλληλα με την υπόθεση που αφορά στις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.




__________________
REPORTER | 27.09.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου