......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Να εμβολιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά!



Αθήνα 24 Φεβρουαρίου 2014 - 

Με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Manchester United την Τρίτη 25/2, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να στείλει ένα SMS από τη Δευτέρα 24/2 και ώρα 09:00 έως την Τετάρτη 26/2 και ώρα 22:00 προκειμένου να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια της UNICEF και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Γράφοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ και στέλνοντας ένα SMS στο 54234 προστίθεται ένα ευρώ στον κουμπαρά της UNICEF. Στέλνοντας ένα SMS μπορεί να σωθεί ένα παιδί και να γίνει ο καθένας μας αποστολέας ενός ισχυρού μηνύματος ζωής!
Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δήλωσαν:
Ρομπέρτο Χιμένεθ (τερματοφύλακας): «Τα παιδιά έχουν δικαιώματα και εμείς έχουμε υποχρεώσεις απέναντί τους. Η μεγαλύτερη υποχρέωσή μας είναι να φροντίσουμε σε ολόκληρο τον πλανήτη να ζουν και να μεγαλώνουν με υγεία και ασφάλεια. Για αυτό πρέπει να δηλώνουμε «παρών» και να στηρίζουμε προσπάθειες όπως είναι αυτές που καταβάλλει η UNICEF. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ένα φωτεινό παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. Διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι είμαστε δίπλα στη UNICEF με κάθε τρόπο. Για αυτό στέλνουμε όλοι SMS για τα παιδιά. Η αποστολή ενός τουλάχιστον μηνύματος μπορεί να σώσει τουλάχιστον μια παιδική ζωή!»
Ανδρέας Σάμαρης (μέσο-αμυντικός): «Όλοι στον Ολυμπιακό αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία αλλά και την ιστορία μας. Για αυτό επιλέξαμε να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στη UNICEF. Να συστρατευτούμε στη μεγάλη προσπάθεια για τον εμβολιασμό όλων των παιδιών. Με αυτό τον τρόπο βοηθούμε και εμείς χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι σημαντικό όλοι να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Ένα SMS μπορεί να σώσει ένα παιδί. Ας στείλουμε περισσότερα!»
Η συνεργασία UNICEF - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στόχος της συνεργασίας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η συγκέντρωση δύο εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του 2015, ποσό που ισοδυναμεί με τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός φέρει στη φανέλα του το λογότυπο της UNICEF.
Αυτή η πρωτοβουλία υλοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της UNICEF με τίτλο «100% Campaign» που αφορά τον εμβολιασμό όλων των παιδιών. Είναι ανάγκη να γίνει ευρέως γνωστό ότι 1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα.
Το SMS κοστίζει 1 ευρώ + ΦΠΑ. Η εκστρατεία διεξάγεται μετά τη σχετική άδεια του Υφυπουργού Εργασίας.
Για πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με τη UNICEF (κ. Ηλίας Λυμπέρης), τηλ.: 210-7255555 ή 6944-653799






Η UNICEF προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία κάθε παιδιού σε κάθε της δράση. Εργαζόμαστε σε 190 χώρες και περιοχές για να κάνουμε πράξη αυτή τη δέσμευση, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο να βοηθήσουμε τα πλέον ευάλωτα και περιθωριοποιημένα παιδιά, εργαζόμενοι προς όφελος όλων των παιδιών οπουδήποτε και να βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου