......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει καμία συμφωνία με τους ξένους δανειστές»

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει καμία συμφωνία με τους ξένους δανειστές, αποσαφήνισε σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης , στην άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει καμία συμφωνία με τους ξένους δανειστές, αποσαφήνισε σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης , στην άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η κυβέρνηση δεν διαθέτει σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο, δεν έχει τη νομιμοποίηση για να συνάψει μια μνημονιακή συμφωνία με τους δανειστές και εμείς δεν θα αναγνωρίσουμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας διαδικασίας» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης.
Εκτίμησε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να προκύψει καμία συμφωνία μέχρι τις εκλογές. Ευχήθηκε δεν να μην χρησιμοποιηθούν τα εθνικά θέματα, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή, ενόψει των εκλογών.
Σημείωσε δε ότι αυτά τα ζητήματα απαιτούν ψυχραιμία, ωριμότητα και νηφαλιότητα και πως δεν προσφέρονται για πολιτική κερδοσκοπία. Υπογράμμισε μάλιστα ότι την ίδια ώρα δεν πρέπει να υποτιμάμε το έτερο μεγάλο εθνικό θέμα, το δημόσιο χρέος. 
Όσον αφορά τη ρύθμιση της κυβέρνησης για τα «κόκκινα δάνεια», την οποία ούτως ή άλλως η Κουμουνδούρου επικρίνει σφόδρα, ο Π. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «έστω και έτσι η κυβέρνηση προσπαθεί να παρακολουθήσει την ατζέντα που διαμορφώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσίαση του προγράμματός του στη Θεσσαλονίκη». 
Δήλωσε επίσης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ως αυριανή κυβέρνηση θα επιδιώξει συναίνεση για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της δημοκρατία, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι κατ' ανάγκη αμιγώς πολιτικό πρόσωπο, και χαρακτήρισε «φρούδες ελπίδες πρωθυπουργικών συμβούλων» τα σενάρια περί «αριστερής παρένθεσης». 

_______________
- ΑΠΌ ΤΟ: http://stokokkino.gr/article/1000000000000069/O-SURIZA-den-prokeitai-na-anagnorisei-kamia-sumfonia-me-tous-ksenous-daneistes#sthash.yjTKsaRH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου