......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πεζοπορούμε για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

  Παιδικό Χωριό SOS Βάρης  

 Ημ. Έναρξης14 Δεκεμβρίου 2014
Ημ. Λήξης14 Δεκεμβρίου 2014
TIME10:00 - 13:00
ΔιεύθυνσηΥμηττός
Τηλέφωνο6948946710 (ΜΟΝΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ ,θα λειτουργεί) σε περίπτωση που είναι να αργήσετε.


Πληροφορίες

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 09:40 το πρωί, συναντιόμαστε στην Είσοδο (πυροφυλάκειο καραμολέγκου ) με σκοπό να προσφέρουμε πράγματα που έχουν ανάγκη τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.
Η πρόσκληση αφορά όχι μόνο όλους τους φίλους πεζοπόρους και τις πεζοπορικές ομάδες αλλά και όποιον επιθυμεί και δύναται να προσφέρει, μιας και στο συγκεκριμένο σημείο του ραντεβού μας θα υπάρχει όχημα από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης ( http://www.sos-villages.gr/ )για να φορτώσει τα πράγματα που θα προσφερθούν.
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!
Υ.Γ. Μετά από συνεννόηση με το Χωριό sos τα πράγματα που θα προσφέρουμε θα είναι:
Τρόφιμα Μακράς διάρκειας
εβαπορέ γάλατα,μακαρόνια,ρύζι κλπ
Κρέατα,Ψάρια,
μπισκότα,σοκολάτες, μαρμελάδες
μέλια,ταχίνι,κλπ
χαρτιά υγείας
ένα τελευταίο πέρα από τα γάλατα κ είδη τροφίμων υπάρχουν ανάγκες σε παιχνίδια ρουχισμό μπλοκ μολυβιά ζωγραφικής.
————————–————————–——————
Εύκολη Διαδρομή :
Είσοδος (πυροφυλάκειο καραμολέγκου )-Καλοπούλα-Μονή καισαριανής – Φραγκομοναστηρο
Ωρες Πορείας : 1 ώρα κ 20 λεπτά + / -
14/12/2014 09:40 Άφιξη στη θέση ΕΙΣΟΔΟΣ (πυροφυλακειο καραμολεγκου )του Υμηττού από τη μεριά της Καισαριανής. Ο Υμηττός είναι ένα βουνό ταλαιπωρημένο, αλλά κρύβει πολλές ομορφιές στα καλογραμμένα μονοπάτια του. Σε 15 λεπτά από τα σπίτια μας έχουμε το πανέμορφο αισθητικό δάσος , το οποίο μας υπόσχεται άμεση ψυχολογική και σωματική ενδυνάμωση. θα ξεκινήσουμε μία όμορφη και σχετικά εύκολη πεζοπορία.
Εδώ το πευκοδάσος κυριαρχεί και εμείς αρχίζουμε 10.00 π.μ με ανάβαση σε φανερό μονοπάτι από την είσοδο (πυροφυλακειο Καραμολεγκου ).φτάνουμε στην καλοπουλα . Από Καλοπούλα προς Φραγκομονάστηρο, από εκεί συνεχίζουμε την διαδρομή μας, η οποία περνά κάνοντας μια μικρή παράκαμψη, από τη Μονή Καισαριανής, και καταλήγει στον λόφο των Ταξιαρχών, με το ερειπωμένο Φραγκομονάστηρο. Η θέα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό από πολλά σημεία του μονοπατιού είναι φαντασμαγορική, ενώ το άρωμα του πεύκου μπλέκεται με τη μυρωδιά του χώματος και του κέδρου καθώς κατευθύνεστε από τα ξέφωτα προς το δάσος. Μικρή στάση για εξερεύνηση και φωτογραφίες και τελικά καταλήγουμε στο σημείο που ξεκινήσαμε, στο πυροφυλακειο στην είσοδο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2014 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορική διαδρομή στον ΥΜΗΤΤΟ
Η διαδρομή είναι διάρκειας 1 + / – ωρών (περίπου) θεωρείται εύκολη, μια φυσική κατάσταση.Ο ρυθμός θα δίνεται από τον αρχηγό.
————————–————————–——————
  Δύσκολη Διαδρομή :  
Είσοδος (πυροφυλάκειο καραμολέγκου ) - Καλοπούλα-Μονή καισαριανής – Φραγκομοναστηρο-Πύργος Ανθούσας- ΟΤΕ- Σπηλιά Λεονταριου
Απαραίτητος εξοπλισμός: Σακίδιο κορυφής ή σακίδιο σχολικού τύπου, παγούρι με νερό, σνακ, πεζοπορικά μποτάκια η γερά αθλητικά παπούτσια, ), αδιάβροχο φούτερ η fleece.
To μονοπάτι ξεκινάει από την Θέση Είσοδος (πυροφυλακειο καραμολεγκου) Χάρτης και συγκεκριμένο σημείο συνάντησης θα αναρτηθεί στην εκδήλωση.
Λίγα λόγια μέχρι να συναντηθούμε
Η αρχή της Ομάδας μας : ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΑ…
Φέρτε φιλούς, συγγενείς και οποιον αλλόν θέλετε ή ακομή και μόνοι σας έλατε μαζί μας.
Τώρα για την πεζοπορία μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 14-12-14, ξεκινάει 10 ακριβώς ,οπότε φροντίστε να είστε έγκαιρα εκεί,σε περίπτωση που είναι να αργήσετε λόγω (οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ) υπάρχει ο αριθμός κινητού 6948946710 που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ,το κινητό θα λειτουργεί μόνο εκείνη την ημέρα (ΚΥΡΙΑΚΗ), οπότε άλλη μέρα νωρίτερα δεν θα λειτουργεί.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6948946710 (ΜΟΝΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ, θα λειτουργεί) σε περίπτωση που είναι να αργήσετε.
Επειδή κάποιοι δεν έχουν μέσον μεταφοράς όποιος θέλει μπορεί εδώ να ζητήσει ή να προσφέρει σε κάποιον θέση από την περιοχή που ξεκινάει να τον πάρει μαζί του. Μην ντρέπεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου