......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς οικογενειακό επίδομα οι δικαιούχοι - Έδωσαν τα χρήματα στο ΔΝΤ

    KOINΩΝΙΑ   


Αγνωστό παραμένει το πότε θα δοθούν τα επιδόματα τέκνων για το τρίτο τρίμηνο του 2015, στους 650.000 δικαιούχους, καθώς τα 225 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για την καταβολή τους, δόθηκαν ως συμπλήρωμα του ποσού της δόσης Οκτωβρίου προς το ΔΝΤ!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η δόση πληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου και οι δανειστές έλαβαν 448.014.119 ευρώ που τους όφειλε το ελληνικό κράτος.
Όπως αναφέρει αρμόδια πηγή στον Ελεύθερο Τύπο μάλιστα, η καταβολή του επιδόματος αναμένεται να γίνει μετά την 28η Οκτωβρίου και πιθανότατα την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Η καταληκτική ημερομηνία για να δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ ήταν σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.
Σε δηλώσεις του κ. Νεφελούδη, που είχαν προηγηθεί την περασμένη Δευτέρα, σημείωσε ότι η καθυστέρηση αυτή στα οικογενειακά επιδόματα σχετίζεται με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και όχι με την έλλειψη των σχετικών κονδυλίων ύψους 225 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι δικαιούχοι μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν λάβει το επίδομα.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που καθυστερεί η καταβολή των επιδομάτων προς τους 635.000 δικαιούχους, η οποία συνήθως ολοκληρώνεται έως τις 16 Οκτωβρίου.

___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου