......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

S.O.S. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Σε βουλγαρική εταιρεία τέσσερα γεωτεμάχια στον Νέο Μαρμαρά

S.O.S. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Σε βουλγαρική εταιρεία τέσσερα γεωτεμάχια στον Νέο...:

   ΑΓΡΟΤΙΚΟ // ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  



Στη βουλγαρική εταιρεία «ULTRASTROY EOOD» περνούν τα τέσσερα γεωτεμάχια, συνολικού εμβαδού 11.250 τετραγωνικών, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία μεταβίβασής τους ολοκληρώθηκε. Η εταιρεία είχε πλειοδοτήσει για τα ανωτέρω τέσσερα ακίνητα τον περασμένο Ιανουάριο, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr, προσφέροντας το ποσό των 3,1 εκατ. ευρώ, που υπερέβαινε κατά 49,79% την αποτίμηση των ακινήτων (2,07 εκατ. ευρώ) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού.
Τα τέσσερα διακριτά γεωτεμάχια εκτιμάται ότι έχουν τουριστικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρίσκονται κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Νέου Μαρμαρά και παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης. 
Η δε πλειοδότρια εταιρεία, με έδρα τη Σόφια, δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με κύριο αντικείμενο την έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανέγερση κτηρίων οικιστικού και διοικητικού χαρακτήρα, ενώ στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- έργα για τη βουλγαρική κυβέρνηση, αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση στη γείτονα.
_________
Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 // 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

~~~~~~~~~~~~~~~~
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ



Πάνος Αϊβαλής
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Στάχτη στα μάτια του κόσμου ρίχνουν με τα παιγνίδια περί αριστείας, παρελάσεις και της σημαίας.... ενώ μαθαίνουμε από επίσημη πηγή το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) το ξεπούλημα φιλέτου στο Νέο Μαρμαρά στην Χαλκιδική 11.250 τετραγωνικά μέτρα σε βουλγαρική εταιρεία που έδωσε σχεδόν διπλή τιμή για να έρθει στα χέρια της!!! 
Έτσι βλέπουμε κομμάτι κομμάτι της ελληνικής γης να περνά σε ξένα χέρια .... και ο νοών νοήτω.. τα σπίτια του κόσμου βγαίνουν με συνοπτικές διαδικασίες σε πλειστηριασμούς σε ξένες αδηφάγες εταιρίες ..... τα λιμάνια όπως και τα αεροδρόμια τα πήραν οι γερμανοί, το ίδιο και τις εταιρείες κοινής ωφελείας όπως ο ΟΤΕ κ.ά. κατά τα άλλα ο υποτιθέμενος αγώνας γίνεται να μην χάσουμε το ευρώ !!! ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χάνουμε την χώρα που περνά σε ξένους σύγχρονους κατακτητές..... με ευθύνη όλων ημών που παραμένουμε θεατές ως να μην συμβαίνει τίποτα..... και να διασαλεύεται η λογική μας ακούγοντας περί παρελάσεων και σημαίας μιας χώρας που με τους ρυθμούς ξεπουλήματος,  και με μαθηματική ακρίβεια..... δεν θα υπάρχει σε λίγο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου